Referat: Kungsbacka IF - Kungsbacka City FC

Effektivitet gav gästerna tre poäng!
1:a halvlek
Jämt spel första 20min
Sedan fick gästerna en stunds tryck där man bl.a. fick 5 hörnor i följd, men inget som blev allt för farligt.
Kvicke Yobel Beyan höll gästernas försvar sysselsatt, utan att skapa det riktigt farliga.
I minut 43 river rutinerade Bjärsmyr orutinerat ned Edvig Salihi med ett omvänt livtag, solklar straff, 1-0 genom Erik Lansing.
Tyvärr missar domaren en andra straff när gästbacken tar bollen med handen över sitt huvud, vilket alla såg utom...

Andra halvlek
Gästerna bytte två spelare i paus. KIF tillbakapressat utan något riktigt farligt.
Min 60, frispark City, vår keeper boxar ut till spelare som rakar in 1-1.
Gästerna tar ledningen 10 min senare då gästernas bästa spelare denna kväll, Philip Salomonsson, tar ned en utspark i farten vilket lurar bort 3-4 Kiffare, passar kollega som gör mål.
Kort efter får inhoppare Victor Martinsson två frilägen men lyckas inte överlista gästernas målvakt.
En snabb omställning och mönsteranfall är bara en halvmeter från att ge mål, men Yobels tå når inte helt fram.
1-3 kommer fem min före full tid. Ytor blottas då jakt efter kvittering pågick och en rejäl snedspark från kif-ben friställde gäst, 1-3 och matchen var slut.

Nya tag på tisdag då Derby nr 3 väntar på Ögärdet.